ПОЛЗВАЙТЕ MOZILA,ЗА ДА ВИДИТЕ ВСИЧКИ СТАТИИ!

НОВИЯТ ТРИМЕР ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЦЪФТЯЩИ КРАИЩА НА КОСАТА

Е-мейл Печат ПДФ
Оценка на читателите: / 12
Слаба статияОтлична статия 

ЦЪФТЯЩИ КРАИЩА? НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Проблемът цъфтящи краища се появява най-често при хора със суха и крехка коса, когато защитният слой на епидермиса  на всеки косъм бъде нарушен. Появата му е ясен знак, че косата е увредена. А „ефектът” би могъл да бъде постигнат по разнообразни начини, на които жените доброволно се подлагаме - сушене, къдрене, боядисване, изрусяване, както и от прекомерно излагане на слънчева светлина и използването на неподходящ шампоан.По-важен обаче е не проблемът, а справянето с него. Не знаем кой го е измислил, нито чие е НОУ-ХАУ-то му, но този уред, който работи дори без електричество, е на практика нещо много оригинално и практично. За някакви си 10-тина минути косата става блестяща и жизнена, сякаш никога не е била "заразена" от проблема "раздвояване на краищата".

ОЩЕ ПРЕДИМСТВА : Титаново покритие остриета. Уредът е  специално предназначени за прецизно рязане на косата.  Наред с всичко останало, дължината на косата не се намалява. Падат само буквално някакви си милиметри от косата на клиентката,  В Екстеншън студио "Рен" можете да направите вашите ПОРЪЧКИ за уникалния уред. Пишете ни на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или се обадете на тел. 0899 284 936.


 

РЕМИ КЛАС КОСА

Е-мейл Печат ПДФ

Капризите на природата са непредвидими и, за съжаление, необорими. Затова и не всеки от нас може да се радва на природно гъста, изобилна коса, която пада като водопад по раменете и краде погледи по улиците.Винаги си си мечтала за коса като на елф, в която вековете и гените са запечатали красота, изящество и власт над въображението на простосмъртните."Косата ми стана слаба, оредя, а косъмът изтъня" - това са най-честите оплаквания на клиентките, които прибягват до удължаване и сгъстяване на косата.

КОСА „REMI” е 100% естествен косъм и е естествено права или естествено чуплива. Тя е със запазен най-горен слой на косъма /кутикул/, правещ я много по-здрава и позволяващ й възможността да се къдри, боядисва и изправя, така както живата коса. Най-качествената коса!Съответно и най-скъпата коса!

 

 

 

 
Страница 1 от 20

Анкета

БИХТЕ ЛИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ ?