ТАЙНИ ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА КОСА

Е-мейл Печат ПДФ
Оценка на читателите: / 16
Слаба статияОтлична статия 

1.След сешоар къдравата коса се изправя много добре,носете я на една страна.Допълнителната тежест върху едната страна ще я запази прави  до краяна деня.

2.За гладка коса използвайте сешоар с мощност между 1500-1800 вата,защотопо -малко мощните не изсушават косата ви добре и тя лесно ще се накъдри отново.

3.Изправяйте косата си на малки участъци,защото иначе резултата ще бъде незадоволителен.Уверете се ,че дадения участък е добре изсушен преди да преминете на следващия.


4.Изберете стилизиращи продукти,на чийто етикет не е посочена вода като един от пъвите пет съставки.Овлажняването на косата след сешоара чрез стилизиращият продукт,със сигурност ще доведе до накъдрянето й отново.

За къдрава коса

Шампоанът и балсама специално създадени за къдрава коса ще осигурят на косата ви необходимата влага и подхранване.Измийте косата си с шампоана,след това нанесете балсама по цялата дължина на косата,след което преди да изсушите нанесете стилизиращ лосион към краищата или където най-много се къдри.След това изсушете докато се оформи добре с голяма кръгла четка,като за завършек минете дължините с преса за да я направите гладка и блестяща.

За чуплива коса

Измийте косата си със подхранващ витаминозен шампоан и балсам ,като концентрирате балсама към краищата,където косата е най-суха.Изсушете косата си назад докато е почти суха ,довършете сушенето с голяма кръгла четка.Най-накрая добавете малко вакса за фиксация и оформете.


За права коса

Дори и най-правата коса изисква малко подготовка преди да изглежда перфектно глада и бляскава.Преди сушенето добавете серум или лек стилизант за блясък и изсушете докато стане гладка ,добавере силикон и оформете с голяма четка.

 

Анкета

БИХТЕ ЛИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ ?