МАСКА - ЧУДО ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА

Е-мейл Печат ПДФ
Оценка на читателите: / 38
Слаба статияОтлична статия 


Рецептата за маската е изключително лесна и е основана на принципа, че горчицата загрява кожата на главата и предизвиква приток на кръв в космените фоликули:

 

2с.л. суха горчица на прах( разрежда се с гореща вода)

2с.л. гореща, минерална вода

1 яйчен жълтък

2с.л. зехтин (или масло от репей, праскова...)

2ч.л. кафява захар


Смесете всички съставки в глинен или стъклен съд с подходяща дървена лъжица и нанесете, втривайки в кожата  на главата, като не разнасяйте по цялата коса, а само в корените. Увийте косата си в найлон, а върху него сложете предварително затоплена вълнена шапка.

Изчаква се от 15 минути до 1 час, в зависимост от това колко ви пари. Ако е търпимо, най-добре постойте 1 час.

Внимание! Първия път задължително трябва да стоите 15 минути, дори и да Ви се струва, че главата ви е пламнала. За това време по никакъв начин не може да се увреди, нито кожата на главата ви, нито косата ви, а след като свикнете ще можете да постоите повече време следващия път.

Маската трябва да се прави 1 път в седмицата, максимум 2 пъти при много мазна коса (маската премахва излишния себум).

След изтичане на времето, изплакнете с топла вода и нанесете шампоана си. За най-добър ефект сложете балсам или маска, ускоряваща растежа на косата. Компонентите ще се усвоят много добре от затоплената кожа на главата.

Ако искате косата ви да порасне много бързо, то трябва да правите маската най-малко 1 месец. В допълнение, маската с горчица укрепва косъма, придава значително по-голям обем и гъстота на косата и решава проблема с мазната коса. В краищата на косъма, обезателно втривайте бадемово или прасковено масло.

Много мъже, след редовната употреба на тази маска са забелязали сгъстяване на косата в почти олисели участъци и поникване на нови косъмчета.

Опитайте тази чудесна маска! Когато сами се убедите в резултата й, ще я прилагате редовно и ще я препоръчвате на приятели и познати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анкета

БИХТЕ ЛИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ ?